annaayaeos

Alla inlägg den 30 juli 2017

Av Anna-Karin Malm - 30 juli 2017 15:57

Idag blev det en tur till klubben för lite lydnadsträning ... jag känner att vi har MYCKET som inte är färdigt för högreklasstart än & vääääldigt lite tid på oss att bli färdiga med det såååå vi gör nu vårt bästa för att få till momenten så vi förhoppningsvis iaf får nån form av poäng på dem ... OM vi kommer runt spåret vill säga ... flin ... nåja den tiden den sorgen ... Lite sällskap fick jag hur som haver & en liten snackestund blev det vilket var trevligt.


Danni fick börja idag & han fick träna fotgående, ställande, sättande & läggande under marsch med runtgående vilket han gjorde alldeles utmärkt, inkallning med ställande (som han aaaaldrig hört alas om förrän jag la bakombelöningen på plats), konen (jättebra), rutan (bra förutom att han smög mot mig en bra bit innan han stannade och jag kommenderade ligg, dock var han inne i rutan ... vi körde även inkallningen därifrån vilket han gjorde bra), apportering (bra fart men jag fipplade ju så klar en aning vid avlämnandet så jag tappade den och han skuttade undan), metallapportering (riktigt fin attityd på det idag så vi provade med hopp över två plankor vilket han gjorde ... en gång, men eftersom apporten då hoppade i hans mun vägrade han att hoppa med den fler gånger, dock tog han den gärna vilket i sig är ett framsteg), fjärrdirigering (ömsom vin ömsom vatten med lite tjuvstarter samt några småsteg fram hit och dit) & kryp (ok).


Pi fick idag börja med högreklassmomenten så vi körde först fotgående (ok), inkallning med ställande (första gången jag gick ifrån henne stod hon upp när jag vände mig om så jag fick gå tillbaka & sätta henne sen fick jag ha dk med handen för att hon stanna), framåtsändande (här blev hon distraherad av en som var där och skulle trimma gräskanterna så hon gick snett efter gruppen men rätade upp sig när jag harklade mig), kryp (bra), skall (fint skall men hon vill ju inte tystna "L"), tungapportering (ok), hopp-sitt (här blev jag aningen bekymrad för hon gick först runt om på utvägen & sen på tillbakavägen när hindret var högt, så jag gjorde det en gång till på lägre hinder), konen (bra), rutan (helt okej), fjärrdirigering (här saknade hon stunsen i uppsitten, det var precis som att hon inte orkade ordentligt) & så tog vi lilla stegen innan vi valde att avsluta).


Efter att ha snackat en stund körde jag upp i skogen för en promenad & då började det åska & regna som bara den så möjligtvis har det varit åskan i luften som gjort Pi lite off ... hoppas jag ...    

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards