annaayaeos

Alla inlägg den 18 juli 2017

Av Anna-Karin Malm - 18 juli 2017 20:00

Idag bar det av ut i sökskogen & äntligen fick även Danni vara med till hans stora glädje ... det finns nog få hundar som vill så mycket och visar det så tydligt som han   


Vi började med sökträning & Pi gick idag som nummer tre ... Hon fick fyra figgar enligt följande ...

1. Cirka 30 meters djup, markering med fastrullen & löst påvis.

2. Cirka 40 meters djup, markering med fastrullen & löst påvis.

3. Cirka 40 meters djup, hitta och direktbelöning.

4. Cirka 30 meters djup, hitta och direktbelöning.

Samtliga figgar belönade med jaktkamplek direkt samt godis när jag kom ut. Hon var riktigt riktigt taggad idag oxå och stod nästan & vibrerade i väntan på nästa skick. Dock slarvade hon en aning med rullen & släppte den precis när hon kom ut på stigen men ett par meter ifrån mig.


Danni gick direkt efter och även han fick fyra figgar idag, ett par på fullt djup varav en i ett jakttorn & ett par närafiggar för att inte överanstränga hans tassar. Han var sååååå duktig och jobbade utan tvekan så han verkar inte ha ont alls - gött!!!


Efter fika & genomgång la vi upp en uppletanderuta & Pi fick börja att köra ... hon fick fyra föremål som jag inte rört vid, ett i vardera bakre hörn & två lite närmare och mot mitten till. Hon jobbade kanon även ähr & hämtade in alla fyra föremålen utan tvekan ... fast hon yrade rundor lite och gick inte så raka fina slag ... men vem bryr sig när hon hittar & hämtar in prylarna vilket hon inte gjorde för några veckor sen om det inte var våra prylar.


Även Danni fick köra uppletande trots att jag först tänkt att han inte skulle det ... han fick två föremål, lite mer åt mitten till för att spara på springandet lite tänkte jag ... det tänkte inte han ... han sprang & letade & hittade & gjorde ett jättebra jobb.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards