annaayaeos

Alla inlägg den 30 september 2017

Av Anna-Karin Malm - 30 september 2017 16:46

Ännu en fantastisk höstdag har tillbringats ute i skogen ... & denna dag stod uppletande & spår på schemat för Blådårarna. Jag började med att lägga ut spåren innan jag vallade av en uppletanderuta och la ut 4 prylar i den. Sen passade jag på att ta en fika med mina träningskompisar innan vi satte igång ...


Pi fick köra sitt uppletande först & hon var sååååå glad idag ... dock hade jag lagt ena bakre hörnet väldans svårt in mellan två stengärden i 90 graders vinkel & med vinden mot ena stengärdet så där fick jag gå ut en bit i rutan för att få henne att gå så hon fick vind på prylen ... upp på ena stengärdet. Hon drog iväg en bra bit utanför rutan ett par gånger oxå när hon fick vittring på det spår jag  lagt till Danni ... busen.


Sen var det Dannis tur & det märks att han har lite mer rutin (& så har han säkert en minnesbild av att i det "kluriga" hörnet ligger det en pryl sen tidigare träningar där) ... dock kluddade det andra bakre hörnet, där prylen låg mellan ett träd & ett stengärde, för honom så det var bara till att gå med ut en bit för att hjälpa honom oxå.


Sen tog vi ännu en liten paus innan själva spårandet som Pi fick inleda ... idag hade jag gjort ett upptag åt höger till henne och sen ett spår på cirka 600 meter med fem pinnar av blandade sorter samt ett slut. Hon kluddade lite på väg ut till spåret, men när hon väl fick spårkontakt var hon tvärsäker åt vilket håll spåret gick. Sen spårade hon på hur fint som helst & plockade alla pinnarna ... hon e för duktig min lilla pärla ...


Till sist var det så Dannis tur att ta sitt spår på cirka 400 meter med tre pinnar samt slut. Han gjorde ett bra jobb även om han höll på att spåra ur ett par gånger mot slutet (Där Pi rusat rundor i hans spår) & fick med sig alla pinnarna hem även han.


Dagen avslutades med en skön promenad innan vi for hemåt.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards