annaayaeos

Alla inlägg den 9 september 2017

Av Anna-Karin Malm - 9 september 2017 16:45

Idag var vi äntligen iväg och tränade nosework igen ... jag tror att det är snart nog ett år sen vi var med och tränade nu så det var extra skoj att det gick riktigt, riktigt bra.


Danni fick börja av mina två och vi sökte igenom alla de fyra områden som var samt körde en urvalsbana. Han gick som en klocka på de allra flesta gömmorna, men en satt högt upp mellan två spjälor till ett räcke & när han skulle upp där missade han med tassarna och hamnade mellan spjälorna vilket fick till följd att han gav mig onda ögat & sa att jag minsann kunde ta den själv om jag tvunget skulle ha en markering där. En gömma satt inunder så han inte kunde komma riktigt nära hur mycket han än försökte så den gjorde han inte heller nån regelrätt markering på men han jobbade jättebra där så han fick belöning iaf när han snusade i närheten. Extra skoj var att han flera gånger hade en riktigt fin frysmarkering ... Jag blev till och med sugen på att prova att tävla nosework med honom ... dock måste vi träna myyyycket mer på höga gömmor innan.


Pi var duktig hon oxå, men har inte lika fina markeringar som Danni ... än ... men de är på gång. Hennes absolut finaste markering var just där Danni sket i det när han missat, men det var ju iofs inte lika svårt för henne eftersom hon når mycket högre. Jag var även glad över att hon jobbade fint & koncentrerat trots att det var mycket folk & hund nära.


Precis när vi körde de sista gömmorna började det utlovade regnet att falla så vår skogspromenad blev en rejält våt historia kan jag meddela.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards