annaayaeos

Alla inlägg den 15 september 2017

Av Anna-Karin Malm - 15 september 2017 18:29

Efter en vääääldigt regnig natt & arbetsdag klarnade det upp precis lagom till jag åkte hemåt så då var det ju bara till att byta om, fixa lite hundgodis, slänga vovsegullen i bilen & köra upp till Hermanssons för lite härliga eftermiddagsspår ... Lite sällskap fick vi av Ingela som hade samma tanke & vi passade på att ta en promenad tillsammans medan spåren låg till sig.


Pis spår la jag i granedungen framför Hermanssons & medan jag la det (& Dannis spår) gick det ett par svampplockare & trampade rundor där inne ... När jag kommit nästan till slutet gick jag precis förbi där de satt på & kollade på sina fynd & då frågade de om det var okej att plocka svamp där ... visst är det det, det kan ingen förbjuda dem att göra så jag sa absolut, men att jag är glad om de inte flyttar mina snitslar & pinnar & det lovade de att låta bli. Danni fick ett viltspår i en bokedunge & där såg jag att en hund rusade rundor precis innan jag skulle ta det ... såååå gott om störning blev det för båda två ...


Pi fick börja med sitt spår ... Påsläppet var ett spontanupptag från sidan & det löste hon finemang. Sen spårade hon som en gud genom hela det cirka 700 meter långa spåret & plockade alla pinnarna gjorde hon oxå ... hon är en fantastiskt duktig spårhund må jag säga.


Danni var taggad som bara den & började stensäkert, men sen blev nog dofterna från den där hunden samt den rejäla regnskuren som kom för mycket för att han skulle reda ut hur det stod till i vinklarna så det blev en hel del snurrande innan vi hade hittat runt spåret & han fick sin klöv ... meeeen HAN kände sig huuuur lyckad som helst & det är huvudsaken i min bok.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards