annaayaeos

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Anna-Karin Malm - 16 juni 2014 19:15

Kvällens träning avhölls i alldeles underbart sommarkvällsväder & som pricken över i hade vi åter igen gofika på menyn ... Denna gången var det Danni Boyse som bjöd på fika för sitt Lp1 ... häääärligt!!!


Dagens träning kan summeras enligt följande:


Pi - Fick börja med en platsliggning följt av ett kort sittande i grupp & jag kan lova att det inte är att rekommendera med liten Pisalisa ... Hon reste sig flera gånger på platsen & nån gång på sittandet oxå ... snacka om myror i brallorna ... "L". Sen tränade vi på med de vanliga momenten & jag tycker nog att hon håller ihop hyfsat fint numera ... ja när hon inte har myror i brallorna vill säga ... "L"


Eos - Fick idag träna lite rallylydnad ... Vi ska ju tävla på rasmästerskapet & då KAN det vara en fördel om vi kan alla rörelser & jag kan alla skyltar för den delen ... "L" Det svåraste för Eos är nog att sätta sig rakt framför mig samt gå framför mig ett, två & tre steg & sätta sig rakt framför mig vid varje stopp. Det svåraste för mig är nog dels att komma ihåg vad varje skylt betyder dels att hålla ordning på kopplet & fötterna ... meeeen det ska vi väl hinna lära oss, det är ju flera veckor kvar till tävlingen ... asg.


Danni - Fick idag köra igenom tvåans moment samt lite annat smått & gott. Vi började även tränapå metallapporten ... Danni är ju mer eller mindre livrädd för metall så bara det att han frivilligt rör vid den är ett stort steg framåt. Idag gapade han över den & rörde vid den både med tungan & huggtänderna ... såååå det ska nog gå att få honom att apportera den oxå så småningom ... med mycket tålamod så ... "L"

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards