annaayaeos

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Anna-Karin Malm - 3 mars 2013 19:37

Idag åkte jag & Jane ner till Åstorps industriområde för att undersöka möjligheterna till träning där ... Vi började med att gå en sväng för att reka området & sen körde vi in på en av återvändsgatorna & parkerade för att utgå därifrån ... Vi la ut spåren innan vi satte oss i solen & fikade & pratade medan spåren låg till sig.


Eos fick börja av mina två galningar & till henne hade jag lagt ett riktigt klurigt spår ... Upptaget var ute på ett delvis vattenfyllt fält med vissna kardborrar & visset högt gräs & hennes upptag var klockrent ... Inte tillstymmelse till tvekan där inte. Sen bar det av över fältet, upp på en gräsmatta, längs en husvägg, in på en gångstig som ledde förbi ingången på huset (här hade en person gått in efter att jag lagt spåret & det visade Eos tydligt), över en parkering (där människans bil stod parkerad), längs ännu en gångstig förbi en ingång på ett hus, ut på vägen (där vi gått när vi rekade), vidare ut på ett lika trevligt fält som det första, över en gräsplätt, snedda över en parkering, längs ett hus via en gräsmatta, längs med vägen i cirka 100 meter (här gick vi oxå när vi rekade), upp på ännu en gräsmatta, över en väg vinkla på asfalten invid en byggnad & där längs den byggnaden på asfalten låg slutet. Hon missade en pinne & två pinnar var borta ... Jag vet exakt var jag la dem, men de var inte kvar. Dock jobbade hon såååååå bra ... Lugnt & sansat & det märktes på henne hur svårt det var.


Sen var det Dannis tur. Hans spår låg på ett lika trevligt fält som de jag lagt Eos spår över ... Lite vatten här & där, högt, visset gräs & kardborrar. Danni jobbade jättebra, men hade svårt att hitta pinnarna i all bråten. Vi jobbade dock på det & fick med oss bägge pinnarna samt slutpinnen ... Duktig kille!!!


Sen gick vi bort till en backe & la upp en uppletanderuta där. Det var en ganska brant backe med några träd längs backkrönet. Det var dock inte 50 meter upp till backkrönet, men eftersom vi ville se hur de jobbade valde vi att inte ha fullt djup. Jag tror ändå att det upplevdes som det då de fick jobba rejält i backen. Till Eos la jag ut fem prylar längs bakre baslinjen & hon gjorde ett kanonjobb ... Till Danni la jag ut tre saker längs bakre baslinjen & även han jobbade kanon ... Mest nöjd när det gäller honom är jag med hans avlämnanden som idag var riktigt bra, med Dannimått mätt alltså ... "L"

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards