annaayaeos

Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Anna-Karin Malm - 6 mars 2012 19:31

På dagens sökträning var vi i en ny ruta ... området som sådant är inte nytt, men vi har inte kört just där tidigare & det är ju skojsigt ... Rutan var rätt så kuperad, men ändå relativt öppen & på sina ställen kunde man se ända ut på djupet då det först gick nerför & sen uppför igen. Jag hade mina hundar med när vi vallade av rutan & medan vi pratade igenom dagens upplägg ... Eos var totalt galen & hoppade över smågranarna som stod runt omkring oss ... Hon blir bara mer & mer galen den hunden.


Idag fick Danni vara först av mina hundar & vi hade planerat sex figgar & inga tomslag ... Han var riktigt egensinnig idag & gick åt alla håll utom just dit jag pekade vilket gjorde att han fick en del tomslag & vid ett tillfälle skällde jag till & med på honom för att han stannade & skulle kissa ... grrr!!! Sååååå nästa gång blir det motivationsövningar för denne lille man ... Jag har en tanke på att ge honom några tant sök eftersom han tycker det är skoj.


Sen var det då galenpannans tur ... För hennes del hade jag planerat tio figgar & inga tomslag. Det blev tio figgar & ett tomslag eftersom hon vid ett tillfälle inte gick rakt utan sneddade en aning framåt i rutan & på så vis missade figgen. Men, men ... jag skickade en gång till från exakt samma ställe & i exakt samma riktning & när hon sprang ut där så hittade hon figgen ... "L" Alla figgarna var dolda under kamonät ... Ena figgen låg dessutom en gång i en kompostgallerbur & satt en gång högt upp i ett träd. Trots att rutan var en aning svår med en hel del upp & ner var Eos riktigt taggad hela rutan igenom & hade full galopp ut även på sista figgen vilket gjorde mig riktigt glad!!!


Eftersom vi var trötta & slitna avslutades dagen med en promenad efter fika & genomgång ...


Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards