annaayaeos

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Anna-Karin Malm - 20 januari 2014 19:30

Sååå nu känns det som att vintern kommit för att stanna ett tag här nere i Skåne oxå ... Trist, trist med snö & kyla, men skönt att slippa all lera & skit ... Nåja, bara att bita ihop & vara glad över att vi iaf har inomhusträning en gång i veckan ... Det var stort manfall på dagens träning = vi var endast fyra av nio som kom ... trist när folk får förhinder, men så är det ju ibland.


Eos fick börja av mina vovvar idag vilket hon verkade glad över. Vi tränade på med de moment som ingår i högre klass & trean & nötte lite extra på rutan, fjärren & krypet. Dagens metallapportering funkade inte alls bra ... första försöket travade hon in på & fick ingen annan belöning än klapp & kli för det & då blev hon sur som bara den ... såååå sen tyckte hon att jag kunde ta den j-la apporten själv. Som tur var så fanns det lite andra ljusglimtar - bra fart & målmedvetenhet till rutan, fin fjärr & fint kryp t.ex


Sen fick Danni komma ut & även idag glänste han ... han är verkligen inne i en flow just nu & det känns som att han har världens bästa självförtroende & gör allt med högsta fart ... Såååå jag tänkte att då kanske det kan vara dags att försöka lära in inkallning med ställande ... Sååå jag la en dosa med en godis på mellan honom & mig & kallade in ... han tyckte det var himla mysko & sprang i en båge för att inte råka ta godiset, jag hade ju kallat & då ska manju inte stanna & ta godis ... andra gången gick han bara några tveksamma steg innan hanstannade & såg olycklig ut ... Får nog försöka med en annan strategi för att lära in detta moment känner jag ... "L"


Till sist fick då lilla fröken Pi komma ut & träna lite ... hon är verkligen uppe i det blå just nu så jag tippar på att ett löp inte är helt långt borta. Hon som brukar vara så bra på att koncentrera sig var väldigt okoncentrerad ikväll ... men, men det är ju så i perioder med de där vovvarna när de växer upp ... Vi fick i alla fall tränat på de moment som vi börjat lära in & sen fick hon vara med & mingla lite samt leka en stund med syrran Plupp & aussiepojken Jacko innan hon fick sitta i bilen en stund igen.


När vi tränat klart fick vovvarna vars två figgar gömda inne i hallen ... ååååh vad de älskar den övningen ... Eos var helt galen & skällde på vittringen men hade inte helt klart för sig var figgen var utan skällde t.ex med ryggen mot den ena figgen & en halvmeter ifrån den andra ... men, men hon hittade dem & hon markerade finfint ... Danni var oxå helt tokig & hittade sina figgar han oxå. Pi fick en megasvår figge som låg innanför luckan till köket med endast huvudet ute i lokalen, uppe på disken ... Hon fick jobba länge för att hitta denna figgen, men det var såååå skoj att se hur hon kämpade på trots att det var så svårt ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards