annaayaeos

Alla inlägg den 12 april 2013

Av Anna-Karin Malm - 12 april 2013 09:15

Dagen bjöd inte på det mest smickrande vårvädret må jag säga ... Det småregnade & var bara runt 5 grader så liiiiite bättre kan det gott bli nu när vi närmar oss mitten av april tycker jag allt. Hur som haver så åkte jag ner till Åstorps BK för att köra lite lydnad & generalrepetera inför söndagens tävling med Danni ... Innan jag stack letade jag som en gnu efter Dannis favoritleksak, en liiiiten råtta som han hittat ute, men jag kammade bet på den uppgiften ...


Väl framme på BK gick vi en liten promenad för att värma upp samt kissa av galningarna innan träningen & sen blev det träna av ... Med Danni fokuserade jag på de moment som ingår i appellen & fick lite hjälp med kommendering av linförigheten samt budföringsövningar i form av kortare byt-plats-sträckor. Linförigheten var en smärre katastrof då Danni hela tiden väntade på att få gå framförgåendet, men budföringsövningarna gick galant ... Sen körde jag lite mer linförighet utan kommendering, framförgående, inkallning, läggande under marsch, apportering & hopp-sitt innan jag körde ännu mer linförighet ... Den sista linförigheten var heeeelt okej så jag tror minsann att jag får värma upp den lille pågen med ett låååångt linförighetspass innan jag äntrar planen på söndag ... Med risk för att han då tvekar på att gå ut på framförgåendet ... Jaaaaa han ÄR blond min lille, goe påg ... "L"


Sen fick Eos komma ut & som vanligt när hon fått vänta på sin tur var hon mer vild än tam. Med henne körde jag fritt följ som var mycket före då hon ju var så gasad ... "L" Inkallning med ställande som var såååå bra!!! Framåtsändande som var mestadels bra, endast en gång gick hon snett & hon hade finfin attityd men var en aning för lång de flesta gångerna ... kryp som var bra tack vare att jag använde mig av omvänt lockande i form av tubost ovanför hennes huvud ... Rutan som gick kanon idag, vittringsapportering som gick bra en gång av fyra ... suck, apportering & hopp-apport.


När vi sen kom hem gick Danni raka vägen & letade upp sin favoritleksak som jag inte hittade innan träningen ... Så klart ville han inte att den skulle bli våt & smutsig ... "L"

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards