annaayaeos

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Anna-Karin Malm - 5 juli 2011 07:15

Idag var en del av oss i sökgruppen i Hörby & tittade på lydnadslandslaget när de laddade för VM som kommer att gå av stapeln i Paris i helgen som kommer. Det var rätt intressant att titta på "creme de la creme" när de tränade & körde varandra, men det som allra intressantaste var faktiskt att de var MYCKET generösa med beöm, lek & godis till sina hundar under träningen. Inga färdiga, tävlingsmässiga program här inte. Allra roligast att titta på var Niina Svartberg & hennes tollare som höll på att vifta svansen av sig av glädje & förväntan ... härligt att se.


När de så hade tränat färdigt vid tolvsnåret gick vi en runda & badade hundarna & sen passade jag på att träna mina hundar lite grann, dock inte så mycket eftersom solen stekte på som bara den & det var varmt i bilen för de hundar som satt där & väntade.


Med Eos körde jag lite fritt följ, inkallning med ställande, rutan, hopp-sitt, tungapportering & kryp. Sen tog jag ut Danni & tränade lite positioner med honom samt fritt följ ett par steg i taget. Vi avslutade med lekträning med byte av föremål & kamplek & satan i gatan vad han springer när man kastar en leksak till honom ...


Innan vi for hemåt tog jag ut alla tre hundarna & gick in i en liten hage där de hade en aktivitetsbana. Där fick de turas om att gå balansgång, gå genom tunnlar av olika slag, klättra över traktordäck, gå slalom balansera på stubbar etc.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards