annaayaeos

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Anna-Karin Malm - 4 juli 2011 17:00

Ikväll har jag varit i Svalöv & hållt i den allmänna träningen. Givetvis passade jag även på att träna lite med mina egna hundar. Vädret var hyfsat med värme & mestadels uppehåll, men molnigt. En skur kom det dock under tiden jag höll i träningen.


Eos fick komma ut en sväng innan & en sväng efter. Vi körde en hel del framåtsändande ... Det gäller ju att passa på när man har tillgång till "gruppgubbar". Idag blev dock framåtsändandeträningen lite si så där eftersom jag inte hade med mig något som syntes på håll att lägga godiset på vilket fick till följd att Eos letade efter godiset & sen hade kommit av sig med vad hon skulle fortsätta göra. Jag får nog se till att INTE ha godis liggande där så många gånger & absolut inte så osynligt fler gånger.


Vi körde även en hel del fritt följ med alla gångvarianter samt stegförflyttningar & vändningar på stället & idag gick fröken grå så himla bra. Flera gånger jobbade hon kanonkalas med baken i vänstersvängarna & det enda jag kände var lite sämre var högersvängarna i språngmarschen ...


Utöver dessa två moment körde vi vittringsapportering, tungapportering, hopp-apport, rutan, inkallning med ställande (från liggande position), kryp, fjärrdirigering, metallapportering & skall.


Sen fick lille Danni komma ut ... Med honom körde jag endast fritt följ med fokus på rätt position & belöning på rätt ställe samt byta leksak ... Jag kastade en sak & när han hämtat den viftade jag med nästa & då kom han tillbaka i full fart med saken & bytte. Han var så himla kul att jobba med idag & han har sån fart att man nästan tappar andan när han ska göra någonting ... häääärligt!!!


Även Aya fick komma ut en sväng & träna & vi körde lite pensionärsträning med fritt följ utan fokus på position, inkallning, rutan, apportering & fjärrdirigering & Aya tyckte det var sååååå skoj!!!

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards