annaayaeos

Alla inlägg den 2 juli 2011

Av Anna-Karin Malm - 2 juli 2011 16:45

Idag for vi iväg ut i spårskogen med vår träningsgrupp igen ... Det var cirka 15 grader varmt & duggregnade, men de hade lovat mer regn & mer kom det oxå så småningom ...


Vi började med att, som i vanlig ordning, lägga ut spåren & även idag valde jag att lägga alla mina tre hundars spår själv. I väntan på spåren passade vi på att gå en sväng & med idag var en tjej med en riesenhane så jag berättade för henne om att Danni blivit påhoppad av en sån två gånger & att han är skiträdd för såna & mycket väl kan göra utfall mot såna ... Hon sa att hennes hund var riktigt messnäll & att hon skulle hålla koll på honom & det gjoirde hon oxå. Konstigt nog gjorde inte Danni ett enda utfall utan var framme & nosade på honom flera gånger under promenaden ... härligt!!!


Jag började med Eos spår eftersom jag lagt hennes slut samt en del i mitten på hennes spår på en stig som de andra skulle gå på för att komma till & från sina spår ... Ett par stycken hann dock gå där innan vi kom så långt men det gick hyfsat bra i alla fall. Hon är inte riktigt glad för att spåra på stigar så det får vi allt träna mer på.


Dannis spår var relativt långt med hans mått mätt & avslutades med en liten böj samt en snusdosa med leverpastej. Han spårade på hyfsat bra mellan varven, men var inte riktigt målmedveten, så jag får nog börja lägga något i spåren till honom ... Typ en rolig leksak eller lite godis med jämna mellanrum.


Aya spårade riktigt fint idag, men missade första apporten ... Jag visade henne den dock (hon kan ju få hjälp nu när hon är pensionär) & klickade henne för att hon tog den ... Det gjorde nytta minsann ... snacka om att tagga efter det ... skojsigt, skojsigt.


Tyvärr hann jag inte med att träna något annat eftersom jag hade en tid att passa så uppletande & skott får jag träna en annan dag i veckan ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards