annaayaeos

Alla inlägg den 9 april 2017

Av Anna-Karin Malm - 9 april 2017 13:50

Förmiddagen har tillbringats i sökskogen ... Vädret var ganska kyligt, men det blåste inte mycket och framför allt ... det regnade inte ... wiiieee. Vi var inte så många som tränade idag, bara fyra stycken, men det är ju fullt tillräckligt. Jag körde mina sist idag ... 


Pi fick börja av mina & hon fick sammanlagt fyra figgar ... Figge 1 stod bakom ett träd & började springa när Pi var på väg ut, belöningen var kamplek & godis ... Figge 2 & 3 låg dolda ca 30 meter ut med en godbit i handen ... Pi tog godisen, sen rullen & kom till mig (på figge 2 stannade hon på väg in & spottade ut rullen eftersom hon hade glömt att svälja godbiten sen sprang hon tillbaka till figgen för att ta rullen där - dock hade hon full koll på hur man gör med rullemarkering "L") innan hon sprang ut på löst påvis för lek & godis. Figge fyra låg även den dold ca 30 meter ut i rutan men belönade direkt när hon kom med lek & sen godis när jag kom. Hon var sååå på hugget hela tiden & väldigt glad & obrydd. Förvisso slarvar hon en aning med avlämnandena av rullen då hon spottar den nån meter ifrån mig, studsar runt & drar sen ut till figgen igen för belöning ... meeeen det får jag ta itu med så småningom, nu vill jag bara att hon ska tycka att det är såååå skoj & inte få in nån osäkerhet.


Sen var det Dannis tur & han fick fyra figgar även han ... En låg i en byggd lega som var aningen djupare ute än vi hade vallat = han missade den på första skicket men tog den nästa gång jag skickade åt det hållet, en låg i en liten hålla, en låg uppe i ett jakttorn & en låg högst uppe på en kulle. Ett par tomslag fick vi oxå till, men figgen i jakttornet tog han på 75 meters håll den busen "L"

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards