annaayaeos

Alla inlägg den 3 april 2017

Av Anna-Karin Malm - 3 april 2017 08:45

Eftermiddagen ägnades åt en stilla promenad med kameran i högsta hugg ... Ja några foton togs även i trädgården innan promenaden ... Det var ju så underbart ljus   


Kvällen ägnades åt hundträning & för en gångs skull var vi många som tränade vilket resulterade i såväl bra skotträning som en hel grupp till framåtsändandet till Pi ... gött.


Vi började som vanligt med skotträning & jag sköt först ett skott med båda mina ute där Danni som vanligt yrade rundor men Pi ändå låg blixtstilla ... Sen sköt Eva ett skott bakom Pi medan hon låg plats ca 10 meter från mig & även det gick kanon.


Sen hade vi lite genomgång & taktiksnack innan vi satte igång själva träningen ... Vi började som vanligt med att hjälpas åt med det vi ville ha hjälp med ... Jag fick hjälp med en grupp till framåtsändandet & det gick förhållandevis bra ... Första sträckan höll Pi på att gå upp i atomer när hon upptäckte att Ingela stod i gruppen & viftade med hela kroppen ... trots det gick hon inte fram till henne utan fortsatte med sin uppgift, några stopp i saktagåendet blev det & så klart lyckades jag med bedriften att belöna precis i ett sånt stopp idag igen ... grrr på mig ... Såååå andra sträckan ... fint fram till gruppen, fint i saktagåendet, men dessa stoppen i väntan på bollen ... jaja jag har mig själv att skylla när jag är så klantig "L"


Sen tränade jag igenom Pi ... vi körde lite fotgående med & utan koppel, inkallning, apportering (där jag tycker att hon tappat en aning tempo), kryp (fint), ställande, läggande & sättande under marsch, rutan (bra förutom att hon en av gångerna satte sig när jag sa stanna), konen, metallapportering (tveksam i gripandet, men hon gjorde det utan tjat), hopp-sitt, fjärrdirigering & så tränade vi att trampa på varje steg på lilla stegen.


Sen fick Danni komma ut & träna ... Med honom körde jag fotgående, inkallning med ställande, ställande, läggande & sättande under marsch (idag hade han riktigt fin stadga i ståendet när jag gick runt honom), konen (super, utan tendens att stanna vid konen), rutan (bra), kryp (han rann fram ... härligt), apportering, metallapporteringsövningar (segt, men positivt), fjärrdirigering & hopp-sitt.


Lite foton från dagen ...

                               

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards