annaayaeos

Alla inlägg den 21 februari 2017

Av Anna-Karin Malm - 21 februari 2017 13:45

Sportlovet fortsätter & jag passar då på att gästspela i "mitt" sökgäng ... Ja iofs känner jag mig lika hemma i båda sökgängen numera, men tisdagsgänget är ju de jag tränat med i alla år så då får de bli "mina" ... hehehe. Dagen bjöd på uppehåll, en del solglimtar & en hel del vind. Perfekt sökväder med andra ord ... Att sen vinden låg på i medvind längs stigen & bara aningens motvind på ena sidan gjorde förutsättningarna ännu bättre ...


Av mina fick Pi börja idag & hon fick även idag fyra figgar, ena sidan, där det var aningen motvind, låg figgen passiv under ett kamonät till hon kom fram & sen blev det kamplek följt av godis när jag kom ut ... Denna figgen var okänd för henne, en man dessutom, men hon tvekade inte en sekund ... gött. På andra sidan stod figgen gömd bakom ett träd & sprang/gick utåt i rutan med leksaken slängandes efter sig tills Pi kom ifatt. Ena gången tog det ett bra tag innan hon upptäckte figgen, men det hindrade henne ändå inte från att rusa vidare ... Pi var så laddad på stigen att hon stod & darrade & en gång tjuvstartade hon till och med ... precis så jag vill ha det ... Nu ska vi snart börja göra lite små svårigheter till henne, men hela tiden ladda figgen med kamplek & gott godis så får vi se hur det går ... Spännande "L"


Sen var det Dannis tur & han fick idag fyra figgar & två planerade tomslag ... Det blev några oplanerade tomslag oxå då han blev lite tjurig på mig när jag skickade ut honom där han inte trodde att det låg nån figge. Den ena figgen var en pojke som var med sin pappa & tränade & han missuppfattade lite hur han skulle agera (lr inte agera)& gav Danni belöningen redan efter några få skall första gången vilket gjorde Danni himla glad ... andra gången gick det dock bättre.


Efter fika & genomgång tog vi oss en gemensam promenad med sammanlagt 12 hundar ... Det är fantastiskt skoj att se hur hundarna leker, samspelar, säger till varandra & bara är tillsammans utan några bråk ... En lisa för själen, verkligen. 

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards