annaayaeos

Alla inlägg den 25 februari 2017

Av Anna-Karin Malm - 25 februari 2017 18:00

Idag var jag på Råådalens BK & tränade lite ... vi var dock en decimerad skara så det blev mest till att fila lite på egen hand i snöslasket ... men det behövs ju det med ... Vi började med lite nosework & både Pi & Danni kom ihåg hur man gör trots att det är en smärre evighet sen vi tränade nosework senast ...


Sen fick Pi börja träna & vi pillade & funderade vidare på fjärren ... hur hon ska få de där fina, ärtiga uppsitten även när jag står en bit ifrån ... Fick dock inget svar på det, men det är bara till att träna vidare ... Vi tränade även lite fotgående, framförgående, inkallning, apportering & metallapportering, ställande, sättande & läggande under marsch, rutan & konen ... & så avslutade vi med att Pi låg & jag brände av ett skott ... blixtstilla låg hon, så hon har verkligen lärt sig nu att det är den lugna attityden man ska ha när det smäller, inte bus & tjo & tjim "L".


Sen fick Danni komma ut & vi tränade fotgående, inkallning med ställande, hopp-sitt, apportering, kryp, fjärr, ställande, sättande & läggande under marsch & han stod minsann blixtstilla idag när jag gick runt honom ... tjoho ... Rutan, konen & framförgående.


Sen tog jag ut Pi igen & så smällde jag ett skott till ... Danni låg ner när jag smällde, men flög så klart upp & började skälla mitt framför Pi ... men det brydde hon sig inte om ... rädd blir han iaf inte & det är ju det viktigaste men jag vill hemskt gärna att han ska kunna ta det lugnt & inte flå rundor som en galning när det smäller "L"

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards