annaayaeos

Alla inlägg den 13 februari 2017

Av Anna-Karin Malm - 13 februari 2017 09:45

Äntligen blev det dags att ta stygnen på Pi ... hon har inte varit helt enkel att hålla i stillhet må jag säga ... I onsdags, till exempel, blev hon helvild & började hoppa & studsa & kampa med kopplet & min arm vilket slutade med att jag ramlade & höll på att vrida axeln ur led ... såååå ont det gjorde (& gör) jäkla galenpanna "L" Nåväl, jag tänkte som så att eftersom jag ändå skulle ta stygnen ikväll fick hon vara lös på dagens eftermiddagspromenad ... Vad kan hända liksom ... eeeeh ja vad kan INTE hända med en hund som varit kopplad i tio dagar? Hon rusade först rundor som en vettvilling & morrade & kastade med pinnar & sen skuttade hon in i ett buskage & fick fart på två hjortar som hon jagade efter i nån minut innan hon nöjt kom tillbaka till mig ... hm.


Så här fint såg hennes sår ut igår kväll ...

 

På kvällen åkte vi till Din Veterinär för att ta de där stygnen & som tur var såg det bra ut trots hennes galna tur på eftermiddagen ... puh ... Pi var väl inte helt överförtjust över att komma dit, men skötte sig med den äran & lät dem ta stygnen samt klämma & känna utan protester ... Värst var det faktiskt av någon anledning att sitta i väntrummet & vänta på sin tur. Danni fick så klart följa med & "hålla handen" vilket han är superbra på då han är lika glad när han är hos veterinären ... Jag passade även på att väga dem då de bantat sen jag vägde dem i samband med Dannis vaccinering i januari & insåg att de båda två var lite FÖR feta ... hehehe ... De hade båda gått ner lite, men iaf Danni har några hekton kvar till matchvikt &Pi får jag ju passa nu så hon inte går upp i vikt efter kastreringen. Danni vägde 8,3 kg & Pi vägde exakt 17 kg nu till skillnad från 8,7kg & 17,9 kg för en månad sen :)


Efter veterinärbesöket åkte jag & Pi ner till boulehallen för lite försiktig lydnadsträning ... Lite fotgående, en apportering, ställande & sättand under marsch & en metallapportering gjorde vi & hon var såååå taggad, men samtidigt aningen lättstörd av det som hände runt omkring henne.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards