annaayaeos

Alla inlägg den 20 februari 2017

Av Anna-Karin Malm - 20 februari 2017 21:30

Jag har sportlov ... det innebär att jag & vovsegullen har gott om tid för mys, promenader & träning ... Det är härligt det :) Att vädret mest varit skit idag struntar jag i ... Jag hade dock turen att hinna med en tvåtimmars långpromenad mellan regnskurarna ... jiiihooo.


Ikväll har jag & Pi varit & tränat en liten sväng i boulehallen ... förvisso skönt med värme & torrt underlag, men nu längtar jag till de ljusa vårkvällarna så vi kan få till lite redig träning utomhus igen.


Dagens träning bestod av fotgående & det var mestadels bra, med finfin attityd, men vänsterhalterna lämnade lite övrigt att önska ... Sen fick jag hjälp att luska lite på hur jag ska gå vidare i fjärren för att fortsätta ha skuttiga uppsitt även om jag står en bit ifrån & jag (vi) bestämde mig för att gå tillbaka till att kasta en godbit vid uppsitten när jag ökar avståndet så får vi se om det hjälper. Vi analyserade även rutan ... ibland kan hon sätta sig när jag säger stanna, men givetvis gjorde hon inte det idag ... jag tror dock att det beror på att jag blir för högljudd eller ivrig i mitt ståkommando ibland ... Jag testade vad hon gör om jag inte ger nåt kommando alls & hon vänder upp så fint & ställer sig även utan kommando ... gäller att vara med där med ett litet kommando så domarna inte ser att hon gör det utan "L" ... Jag avslutade med att göra en metallapportering & an tungapportering & trots att hon helst travar in med metallen & har svårt att vända in vid sidan & ser ut som sju svåra år när apporten rör sig lite i munnen så gör hon det nu utan protester & det är ju bra ... jag är helt övertygad om att farten in kommer så småningom.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards