annaayaeos

Alla inlägg den 16 februari 2017

Av Anna-Karin Malm - 16 februari 2017 10:00

Idag var det dags för lite träning i Segrahallen igen ... känns lite sådär med inomhusträning nu ... man tröttnar liksom & längtar ut så man kan köra fart, långa avstånd & busa utan att riskera att störa de andra igen ... men så klart är det skönt att kunna vara inne & träna lite under vintern oxå. Dagens träning blev lite sådär med tanke på att Danni har en period med spruckna/såriga trampdynor pga av saltet & Pi ju precis blivit av  med stygnen ... Det gäller ju att ta det lugnt med dem när de inte är helt hundra    fast de känner sig nog typ hundra ... verkade det som iaf "L"


Danni fick börja att träna & vi tränade en hel del på fotgåendet med positionen samt vändningar på stället & stegförflyttningar (som han tycker är jättesvårt). Vi tränade även inkallning, rutan på kort avstånd, fjärrdirigering (där han hela tiden ville stå eftersom det är sååå skoj), ställande med runtgående (där han var heeelt säker på att der jag som klickade varje gång någon klickade "L"), sättande & läggande under marsch samt apportering med nya lilla apportbocken.


Sen var det Pis tur & var hon laddad eller var hon laddad? I början var hon väldigt lättstörd av det som hände runt omkring, men efter en liten stund var hon som hon brukar igen ... härligt. Vi började med fotgåendet & vi har fått till ett sååå hörligt flyt i det med en underbar attityd ... aningen sneda sitt ibland då hon kastar sig runt i vändningar, men vaddå ... hon ääälskar det ju ... så klart har vi massor av pill att dona med innan det är hundra, tex i stegförflyttningar & vändningar, men attityden finns där & det är det som är det viktigaste i min värld. Vi tränade även på inkallning, ställande, sättande & läggande under marsch, fjärrdirigering, rutan på kort avstånd (där hon fortfarande vill sätta sig när jag säger stanna), apportering & konen. 

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards