annaayaeos

Alla inlägg den 22 mars 2016

Av Anna-Karin Malm - 22 mars 2016 09:45

Eftersom det är påsklov fick jag äntligen möjlighet att vara med & träna sök igen ... Det är såååå tråkigt att jag inte kunnat vara med & träna kontinuerligt detta läsåret ...    Men, men nu är det inte långt till sommarlovet & DÅ ska det tränas vill jag lova ...


Jag började med att lägga ut Eos viltspår så det fick ligga till sig medan vi tränade sök ...


Mina hundar gick mot slutet av träningen & jag valde att börja med Danni ... Till honom hade jag planerat 4 figgar samt några tomslag & han gick jättebra, om än något försiktigare efter att han kanat & landat på sidan när han var på väg in efter ett av de första tomslagen. Finfina markeringar hade han oxå & han hade tydligen varit uppe & stått på figgarna medan han skällde ... asg.


Pi fick 4 figgar även hon ... De låg alla ute på djupet & endast den första var dold. Alla figgarna hade en godbit som hon fick ta innan hon tog rullen, på påviset fick hon godiset som var kvar i dosan & sen levererade figgen leksaken till mig så jag kampade med henne ... i övrigt var figgen passiv ... Detta eftersom jag tycker att hon snabbt går ner sig under söket & jag anar att det beror på att hon tycker att det är aningen belastande att interagera med figgarna ... samtidigt behöver hon ju tycka att det är himla roligt att hitta figgarna ... sååå ... Vi får väl se hur det landar med detta tänket ... Hur som haver så gjorde hon ett jättebra arbete idag & "orkade" alla fyra figgarna.


Innan fikan gick jag & Eos hennes viltspår som då legat ca 4,5 timmar ... Hon gjorde ett superfint upptag & spårade sen på som den spårdrottning hon är ... "L"


Innan vi for hemåt gick vi en skön promenad så Blådårarna fick busa av sig ordentligt.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards