annaayaeos

Alla inlägg den 25 augusti 2013

Av Anna-Karin Malm - 25 augusti 2013 22:00

Jag passade på att ta lite foton på Blådårarna ikväll ...


                     

Av Anna-Karin Malm - 25 augusti 2013 19:27

Idag träffades jag & bästaste Jane vid Findus i Bjuv för att lägga spår till våra jyckar. Där är helt perfekt om man vill träna fält, gräsmatte & asfaltspår ... Eos spår började på en välansad gräsmatta för att mot slutet övergå till en asfaltsparkering, Dannis & Pis spår gick över fina fält med gräs som var cirka en decimeter högt. Det var soligt & skönt men det blåste ganska rejält & var torrt på marken.


Pi fick börja & hennes spår var cirka 400 meter långt med fyra dosor med godis utlagda & tre vinklar. Hon spårade såååå bra!!! Det var bara vid en vinkel där vi gått i medvind osm hon ville fortsätta rakt fram & sen låg två-tre meter utanför spårkärnan tills hon fick vittring på en av dosorna. Sen följde hon spårkärnan finemang igen. En aningen trött tror jag dock hon blev mot slutet som även var i motvind så då vindade hon mellan varven för att säkerställa var sista dosan var.


Sen fick Eos spåra & hon började bra trots att hon missade en pinne som jag elakt nog lagt i en vinkel. Hon hittade dock en liten metallnyckelring jag lagt ut som en av apporterna. När vi efter cirka halva spåret kom ut på asfalten tog det dock mer eller mindra tvärstopp. Jag vet inte om det var för att hon blev sur på mig men hon brukar börja jobba ordentligt med näsan när hon väl inser att det är på asfalten det går så jag tror snarare att den lilla vittring som fastnar i asfalten helt enkelt blåst bort innan vi tog spåret ... Nåja, vi letade oss iaf framåt i spåret så hon hittade den pinne som låg där samt slutet.


Danni spårade finemang & trots att jag gick exakt i spårkärnan lyckades både han & jag missa en av de två apporterna. Den andra samt slutet stannade han dock fint vid ...


Efter att vi spårat klart begav vi oss upp till Klåveröd för en skön promenad i skogen innehållandes gyttjebad för de två aussieflickorna i sällskapet ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards