annaayaeos

Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av Anna-Karin Malm - 12 augusti 2013 10:15

Efter att ha jobbat höstens första dag var det så dags för lite kvällslydnad med de tre blådårarna ... Det märktes minsann att jag inte varit hemma under dagen då de var mer eller mindre galna alla tre ... & ändå hade de passning av barnen ... HUR ska det då gå nästa vecka när barnen börjar skolan??? Voijne, voijne ...


Pi fick börja träna & hon skulle bara in på planen medan vi pratade om vem som ville ha hjälp med vad ... Väl inne på planen var det dock inte mycket hjärna med hos lilla fröken ... hon fastnade i klossträningen & ville inte alls träna följ-mattes-vänstra-sida-&-få-klick-och-godis ... suck ... förutom klossträning & försök till följaövningar tränade vi en del på apportering samt sitt & ligg med handkommandon. En del passivitetsträning blev det oxå innan Eos fick komma ut.


Eos gick finemang idag & hade åter igen förståelse för att man ska stanna snabbt på inkallning med ställande ... Det mesta gick som på räls & i krypet fick vi till såväl en höger- som en vänstersväng hyfsat fint. Idag bestämde jag mig för att köra framåtsändande med "gubbar & ben" så att mina kära (och villiga) träningskompisar skulle slippa stå grupp ... Vi hade finfin störning vid sidan om sträckan med ett hinder där det dessutom låg en apportbock vid sidan & en ruta vilket störde fröken Madame rejält ... Vi fick dock till nån fin sträcka någonstans i mitten efter att Eos konstaterat att hon inte fick belöning vare sig för att hon hoppade hinder eller sprang till rutan, men sen gick det i princip bara utför & jag kände hur Eos sjönk allt mer ... typiskt mig att inte sluta i tid då ju ... suck!!!


Även Danni fick sig lite träning idag, bland annat ett framförgående som jag är riktigt nöjd med & en budföring som gick riktigt, riktigt fint ... gött!!!

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards