annaayaeos

Alla inlägg den 19 augusti 2013

Av Anna-Karin Malm - 19 augusti 2013 18:30

Ännu en härlig kväll vikt för lydnadsträning är avklarad ... Som det varit nu ett tag så har jag blivit himla slarvig med att uppdatera efter varje träningstillfälle & har liiiite svårt att bena ut allt så här en vecka i efterskott, men jag ska göra mitt bästa ...


Som vanligt fick Pi börja & med henne började jag att träna de första budföringsövningarna. Detta gick finemang & hon satte sig till & med vid sidan både hos mig & mottagaren. Vi tränade även på det vanliga, följa, leka & gripa samt lite på pallen.


Sen fick Eos komma ut & träna lite. Hon fick till en kanon inkallning med ställande idag & krypet fungerade kanonkalas. Dock fick hon för sig att hon skulle vänta en lååååång stund innan hon grep metallapporten ... Suck. Framåtsändandeträningen idag gjordes med enbart två "gubbar" & det gick ömsom vin, ömsom vatten ... En av sträckorna blev hon dessutom "påflugen" av en träningskompis hund ... Ja det blev ju inget allvarligare, men de två damrena var INTE glada på varandra må jag säga. Synd att det skulle hända just på framåtsändandet & just precis när hon genomfört kvällens bästa sträcka ... Men, men så hård som Eos är så tror jag inte att det sätter några mer långvariga spår på henne.


Danni fick träna igenom ettans samt lägreklassens moment & han var, som vanligt duktig. Han fick även springa en budföring som han fixade kanonkalas. Dagens bästa var nog att han inte gick ut i sidled under språngmarschen samt att han gjorde ett riktigt fint framförgående. 

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards