annaayaeos

Alla inlägg den 30 september 2011

Av Anna-Karin Malm - 30 september 2011 09:30

Dagen bjöd på underbart väder ... Tänk att det kan vara sol, över 20 grader varmt & så gott som vindstilla den allra sista dagen i september ... uuuuuunderbart. Lydnadsträningen blev en aning lam på grund av det varma vädret men lite nyttigheter hann jag allt med ...


Med Eos fokuserade jag på framåtsändandet ... idag gick det faktiskt hyfsat bra med galopp ut till gruppen de flesta gångerna & en relativt bra, om än en aning sen, brytpunkt. de gånger jag kallade in henne var det full rulle tillbaka tillmig ... gött. Vi körde även en del saktagående som gick finemang. Annat vi tränade på var, i vanlig ordning, högreklassmomenten ... kryp, tungapportering, hopp-sitt, fritt följ, men även metallapportering & stegen fick sig en dust av oss ... Vi körde även lite agility som avslutning på passet.


Danni fick lite fritt följträning samt öva sig på att lägga sig ner utan att jag visar med handen, vilket fungerade bra flera gånger ... "gör vågen" Vi tränade även ställande, hopp, apportering & lite kamplek innan vi avslutade med lite agility. På balansbommen la jag en godisbit på kontaktfältet på nerfarten & då fick han full fart över ...


Med Aya körde jag bara lite fritt följ, en apportering & en inkallning innan hon fick hjälpa mig ta in gubbarna till framåtsändandet.


Vi avslutade dagens övningar med att åka utt till Sibirien & gå en sväng längs stranden, vilket uppskattades av såväl två- som fyrbenta i det underbara vädret.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards