annaayaeos

Alla inlägg den 11 september 2011

Av Anna-Karin Malm - 11 september 2011 07:45

Uschimaja ... jag har varit hemma från jobb med magsjuka nu i dagarna tre ... Jag mådde pest & pina onsdag & torsdag, men lite bättre i fredags & lördags sen blev det så klart bakslag natten till idag ... Trots det har vi hunnit med lite spår & lydnadsträning.


Eos har fått spåra två gånger, första gången på stubbåker i kraftig blåst - resultat, slarvigt upptag då hon snurrade runt & gick tillbaka så jag släppte på henne en gång till & då var det klockrent. Sen dammsög hon sig fram, plockade alla pinnarna & höll sig EXAKT i spårkärnan ... Jag är sååååå imponerad av min duktiga, duktiga hund!!! Andra spåret för hennes del var i skogen med en början i bokskog & fortsättning i högväxt granskog. Även här slarvade hon en aning med upptaget, men sen gick hon klockrent i spåret ... Hon hade mer tryck i detta andra spår ... jag som trodde att hon skulle vara lite mer nöjd när hon fick spåra så pass tätt men icke!!!


Aya & Danni har fått spåra vars en gång ... Ayas spår gick i bokskog & var i appellklasslängd ... Hon spårade & vindade om vartannat precis som hon så ofta gör, men lycklig var hon i alla fall ... "L" Dannis spår gick oxå i bokskog & var cirka 150 meter långt med en leksak, en vinkel & en leksak som slut. Han spårade kanonkalas, men tyckte inte att han skulle leka med den leksaken som låg I spåret ... han ville fortsätta med spåret istället. Vinkeln ringade han & vid slutet ville han inte leka förrän han fått sin godisbelöning, men DÅ blev det full rulle på honom med kamp & morr ... "L"


Vi tränade även lite lydnad på våta planen på Åstorps BK ... Eos framåtsändande var INTE bra då hon helt plötsligt inte ska galoppera ut alls ... Har matte tjatat om sakta ska hon fanimej få sakta tycks hon tänka ... "L" Hennes kryp & inkallande med ställande börjar dock bli riktigt bra ... Göttigt!!! Aya var så klart yberlycklig över att få träna & Danni går från klarhet till klarhet i sin träning ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards