annaayaeos

Alla inlägg den 16 september 2011

Av Anna-Karin Malm - 16 september 2011 08:15

Idag passade vi på att åka till Ängelholm & träna eftersom både Bjuvs & Åstorps planer är vattensjuka till max ... Ängelholms planer är däremot finemang även nu när det regnat så mycket ... Gött!!! Det enda negativa är att de inte har några gubbar till framåtsändandet i Ängelholm ... åtminstonde inte som finns ute. Vädret var heeeelt underbart med hög klar luft, 17 grader varmt & soooool!!!


Idag fick Eos börja & vi körde en hel del fritt följ som uppvärmning ... Sen körde vi inkallning med ställande två gånger & hon har verkligen fattat detta nu ... Ja förutom att hon kom springande när jag gick ifrån henne en av gångerna ...    Sen var det dags för framåtsändandeträningen ... Jag tog två stora koner som gruppgubbar, men det ger ju inte samma signal till avsaktandet ... Hur som haver så hade hon i alla fall finfin galopp ut idag ... härligt!!! Vi tränade även på de andra momenten som ingår i högre samt rutan & fjärrdirigering. Krypet gick bra först, men jag märkte att hon blev trött efter ett tag ... Hoppet ... där sprang hon först bredvid & sen när hon hoppade stånkade hon i båda nerslagen så hon har kanske lite ont efter tisdagens incident i alla fall ...


Aya fick träna lite fritt följ, inkallning, fjärrdirigering, hopp-apport (med vääääldigt lågt hinder), stå, sitt & ligg under marsch (där hon idag bestämt sig för att inte förstå ordet plats ... men ligg gick fint). Glad & lycklig som få var hon i alla fall.


Danni fick träna fritt följ, ligg kvar, nerläggande, apportering, hopp & inkallning ... Jag var lite trött när det var hans tur, så jag var nog inte riktigt fokuserad utan det blev lite random träning bara ...


Vi avslutade dagen med att åka ut i Sibirien & gå en lång runda längs havet ... Behöver jag nämna att alla hundarna var lyckliga & nöjda???

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards