annaayaeos

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Anna-Karin Malm - 29 februari 2012 19:42

Dagens sök avhandlades i en, för mig & mina hundar, ny ruta ... Det var riktigt skojsigt att se hur de skulle tackla det ... Mina hundar var sist ut & hade en hel drös med timmar i bilen innan de fick komma ut & köra ... Taggade??? Jaadå ...


Eos fick som tur var gå före Danni ... Hon gjorde ett kanonjobb med sina åtta figgar, varav en var inburad. Endast ett oplanerat tomslag blev det trots att jag skickade en aning "osnällt" vid några tillfällen ... Att jag skickade henne mot en risbunke vid ett tillfälle hindrade inte henne ... Hon sprängde bara rakt igenom så kvistarna rök åt alla håll.


Danni fick finfin störning i form av Aya med sig på stigen ... Han skulle ha fyra figgar, ett tomslag & en figge som avslutning ... Tyvärr blev det kortslutning i min hjärna så vi kluddade till det en aning med det planerade tomslaget som uteblev ... Men, men vad gör väl det när Danni fixade ett eget ... "L". Vi provade även att ha en figge i buren idag & han var mycket konfunderad innan figgen lyfte en aning på kamonätet så han såg att där var någon, men sen skällde han bra även där.


Aya fick en figge i slutet till Dannis stora förtret ... Aya har inte riktigt bra koll på det där med söket längre utan jag fick visa henne en bit ut i rutan för att hon skulle hitta fram ... Men, men vad gör väl det när man är pensionär???


Efter fikat fick Danni ett skott som gick såååå bra ... han sprang först några meter mot skytten, men vände direkt & började kampa med mig ... gött!!! Sen gick vi prommis & avslutade med budföring innan vi nöjda & glada åkte hemåt. 

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards