annaayaeos

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Anna-Karin Malm - 10 februari 2012 21:00

Ännu en fredagslydnadsträning är nu avklarad ... Idag var det underbart väder & lite, lite snö på planen.


Aya fick börja eftersom hon vägrade att närma sig bilen efter vår kissepromenad ... Med henne fokuserade jag på rallylydnadsmoment ... ja dem jag kan alltså ... Ska bli intressant att tävla utan att ha riktig koll på läget ... "L" Vi körde även apportering & inkallning innan jag gick & hämtade nästa hund.


Eos var inte precis mindre på idag ... oh my ... Hon är underbar att träna med & det känns bara bättre & bättre ... Jag hittade en liten barmarksremsa där vi körde kryp & även idag flöt hon fram med finfin teknik. Inkallning med ställande gick såååå bra idag ... hon ryckte till & riktigt tvärnitade när jag sa stanna ... GÖTT!!! Jag körde en hel del framåtsändandeträning & varvade fokus på brytpunkt med snabbt ut med saktagående med inkallning ... det går långsamt framåt & attityden är fin. Nytt för idag var att jag la henne i rutan & kallade in när jag var på väg från rutan ... DET var konstigt tyckte hon, så det får vi allt träna mer på ... Vi tränade även fritt följ, tungapportering, fjärrdirigering & lite annat smått & gott.


Danni var ännu tokigare än Eos vill jag lova ... Jag var alldeles genomsvettig när jag tränat klart med honom för han var överallt & ingenstans & allt gick såååå snabbt. Den dagen jag får ordning på honom blir han livsfarlig ... om si sådär en tio år kan jag tänka mig ... Asg. Vi tränade på linförighet, framförgående, inkallning, ställande, hopp, apportering, budföring, tandvisning & avslutade med ett skott där han skulle kampa med mig efter skottet ... Han vill ju dra till skytten för att få godis så det är bara att träna på ... pust ...


Efter avslutad träning åkte vi upp i skogen & gick en sväng med alla vovvarna i det underbara vintervädret ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards