annaayaeos

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Anna-Karin Malm - 4 maj 2011 20:39

Dagens sökträning var den första av våra "sommarsöksträningar" Sommarsökträning innebär att vi har lite mindre bra (kassa ... ;) ) marker som är relativt öppna & flacka ... men, men det är ju bara att anpassa sin träning ... lr?


Jag hade hur som helst bestämt mig för att i huvudsak köra tomslag med Eos ... Det är ju perfekt när man ser hunden så gott som hela tiden ... sååååå sagt & gjort ... planen blev 1:a hörnan tom & andra hörnan figge i bur. Sen var det dags för några tomslag innan vi slängde en figge under en presenning bara ett par meter från stigen medan Eos var ute på ett tomslag!. Hon sprang förbi figgen, vände på huvudet & glodde på "högen" så att hon höll på att springa rakt in i mig, men bestämde sig för att gå in till mig. Dock tog hon figgen direkt när jag skickade henne ut på nästa slag ... "L" Sen var det dags för ett gäng tomslag till innan en figge gick ut på ena sidan ... Eos såg det & var riktigt, riktigt laddad på den figgen vilket resulterade i att hon sprang efter den ett par meter innan jag lyckades kalla tillbaka henne till stigen. Trots detta drog hon ut på ett jättefint, djupt tomslag på motsatta sidan innan hon fick ta den figgen. Vi avslutade med ännu några tomslag som var djupa & fina även dem ... Jag måste säga att jag hade ståpäls när jag gav Eos hennes megabelöning som avslutning ... såååååå duktig var hon ... min gulleplutt!!! Hon fick bara tre figgar & ett helt gäng med tomslag, men var precis lika glad när hon avslutade som när hon började!


Danni fick sig en riktig genomkörare idag & jag kan bara kallt konstatera att han inte är rädd för att gå ut från mig & jobba på djupet ... Att han sen drar åt alla håll utom dit jag pekar är ju en heeeeelt annan sak ... "L" Han fick i alla fall fyra figgar som han skällde kanonkalas på ... när han väl hittade dem ... Såååå jag tror att vi ska köra doftkorridorer ut till honom ett tag så att han vänjer sig vid att figgen ligger rakt ut.


Aya fick ingen sökträning idag, men ett uppletande av tre prylar som hon gjorde med bravur ... Den gamla tanten ääääälskar att leta saker nästan lika mycket som att leta människor ...


Efter fika & genomgång gick vi på en härlig långpromenad ... fyra människor & 11 hundar var vi idag ... Danni fick en groupie & Aya visade sig fån sin allra porrigaste sida ...  

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards