annaayaeos

Alla inlägg den 11 mars 2018

Av Anna-Karin Malm - 11 mars 2018 15:30

Helgen har tillbringats i Lilla Edet ... Efter en natt hos dottern i Göteborg bar det vidare mot Lilla Edet på lördagsmorgonen. Göteborg bjöd på kyla och lite snö, men i Lilla Edet var det snö upp till knäna ... suck. Nåja efter att ha halkat sig fram till klubben längs den oplogade vägen fick vovvarna en uppskattad promenad i snön och sen fick de vara med och lyssna på en duktig mentaldomare som föreläste om mentalitet i allmänhet. Bland det första han sa var att man aldrig ska tränga sig på en hund utan alltid låta dem komma själva ... Och hur rätt har han inte där ... Det märker jag ju inte minst på Pi som tycker att det är jättejobbigt med folk som ska försöka fjäska för henne när jag säger att hon är rädd för folk ... Detta medförde att inte en enda person var sådär påträngande mot Pi & innan dagen var slut stod hon & BAD om uppmärksamhet med svansen viftande ... härligt att se.


På eftermiddagen satt vi i grupper och diskuterade bl.a hur vi ska arbeta för att rasen ska få mindre rädslor. Hur viktigt det faktiskt är att inte avla på hundar med rädslor & inte heller på hundar som har flera nära släktingar med rädslor eftersom det är starkt nedärvbart.


Kvällen & natten tillbringades på Lilla Edets värdshus ... med middag tillsammans med resten av styrelsen och sen mys på rummet med vovsegullen.


Söndagen bjöd på styrelsearbete till frukost för att sen åka till klubben för årsmötet och efterföljande styrelsemöte innan det bar av hemåt till Skåne igen.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards