annaayaeos

Alla inlägg den 4 mars 2018

Av Anna-Karin Malm - 4 mars 2018 15:59

Idag har jag & Pi varit & tävlat igen ... denna gången i Lotushallen ... & ja, det gick väl mestadels bra, men hon hade lite ögonen på domaren & skrivaren som stod parkerade vid en av väggarna & såg ut som om de åt aussieflickor till middag ... Detta resulterade i en del småmissar & en nolla vilket gjorde att vi inte fick ihop till ett förstapris idag heller ... meeeen det närmar sig iaf & vi hade en hel del guldkorn att spara i våra hjärtan oxå ... Känslan var mestadels bra, förutom denna okoncentration som ledde till misstagen förstås, men ingen uttalad rädsla utan mer som ett kontrollbehov ...


Fritt följ   6 (långt fram, tränger vä, sns, slarvig sväng, vid sväng) Här hade hon först fokus på rutan & taggade mot den vilket resulterade i sneda sitt i de två första halterna samt att hon knappt ville svänga vänster från rutan ... Sen fick hon syn på de mystiska tu vid väggen & fokuserade lite på dem innan hon i sista heltomsvängen tappade mig helt för att kika ner i en konhatt lite grann innan hon vände med mig.


Ställande u marsch   5 (nosar, förflyttar sig, extra kommando) Här hade hon domaren snett bakom sig & var tvungen att kolla så jag inte försvann när jag gick bakom henne så hon blev ensam kvar med dem ... extra kommando i transporten tror jag att det var ...


Inkallande   10 (snyggt)


Läggande u marsch   8 (dk kropp) jag valde att göra ett dk för att försäkra mig om att hon la sig eftersom det var på samma ställe som ställandet & de "livsfarliga" aussieätande människorna ju stod där vid väggen, annars var det riktigt snyggt.


Rutan   9 (var för snabb med ligg) Jag tyckte att jag väntade ett par sekunder & att Pi stod stilla länge nog, men tydligen var jag för snabb ... annars var det verkligen fint utfört ... bästaste Pi.


Apportering   9 (tveksamt gripande) en aning tveksamt, men tusen gånger bättre än de flesta gånger vi tävlat tidigare så det går ju på rätt håll.


Fjärrdirigering   8 (dk snygga lägganden) Här låste hon sig på domaren när jag skulle lägga henne innan jag gick ifrån, & även ett dk på första uppsittet eftersom hon kollade på tl som viftade med sin jäkla skylt... men sen gjorde hon det så bra.


Hopp   10 (bra) 


Konen   0 (dk) Hon sprang fram till den, duttade på den med näsan men fick sen syn på domaren & valde att istället springa tillbaka till mig ... dock gjorde hon det när jag skickade om henne så hon lyckades ju överleva på andra sidan konen ... hihihi.


Sittande i grupp   10


Helhetsintryck   10 (mkt trevligt ekipage, gott samarbete) Trevlig ord från domaren som värmer.


Sammanlagt skrapade vi ihop 246 poäng, ett andrapris & en andraplacering  ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards