annaayaeos

Alla inlägg den 4 mars 2017

Av Anna-Karin Malm - 4 mars 2017 15:00

Dagen bjöd på finfint vårväder trots att det inte bådade gott när jag satte mig i bilen för att köra iväg ... Då regnade det som bara den nämligen ... men precis innan jag var framme sprack himlen upp & solen visade sig så smått ... Jag & Jane började med en timmes promenad med vovsegullen & när vi, mot slutet av promenaden, kom till ett öppet fält blev alla fem vovvarna spritt språngande galna & sprang & lekte & jagade varandra samt rullade sig i fjolårsgräset ...


Väl tillbaka på klubben tog vi en liten fika innan vi satte igång med dagens träning ... Vi la upp lite nosework på altanen som jag valde att ha som uppvärmning med båda vovvarna & Danni gjorde ett fint jobb medan Pi inte alls var på banan ... meeeen så är det ju ibland.


Danni fick börja träna idag & vi körde lite fotgående, inkallning med ställande (lite väl långt stå utan bakombelöning & svårt att lossna från sin plats med bakombelöning), rutan, konen, hopp-sitt, apportering, dirigeringsapportering (idag hade han svårt för att hitta apporterna), ställande, sättande & läggande under marsch (stadgan på ställandet börjar så smått komma), fjärrdirigering (hans ständiga backande på stå ... eeeh ... nä men lite bättre än i torsdags var det nog), kryp & framförgående.


Sen fick Pi komma ut ... Hennes fotgående var riktigt bra idag faktiskt med fin attityd & en vilja att hålla rätt position ... Vi tränade även inkallning, hopp-sitt, apportering, metallapportering (det går framåt med ingången, men långsamt), tungapportering, rutan (strulade med positionen & jag var lat & hämtade inte targeten, får nog börja ha den i rutan igen ett tag), fjärrdirigering (suck ... sättandena är inte bra för tillfället ... bara att jobba på), konen, framåtsändande, kryp, ställande, sättande & läggande under marsch & så fick jag hjälp med vittringen (som hon gjorde såååå bra).

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards