annaayaeos

Alla inlägg den 21 juli 2014

Av Anna-Karin Malm - 21 juli 2014 09:15

Kvällens träning var till en början lite väl varm, men visade sig bli hur underbar som helst till slut ... dock har jag slarvat med att uppdatera bloggen så alla detaljerna för kvällens träning kommer jag så klart inte ihåg ... meeeen lite "highlights" ska jag väl kunna pränta ner iaf.


Danni - Absoluta höjdpunkten var att han idag hämtade metallapporten flera gånger & satte sig ner framför mig med den. Jag satt iofs ner i gräset & slängde den endast ett par meter men ändå ... Mitt löfte om att göra den lille brukssheltien till en lydnadschampion om han någonsin fick till metallapporteringen börjar kännas som en realitet ... hm ... undras just om vi kan fixa det, min lille galenpåg & jag ... nåja, vi får la göra ett försök iaf ... "L"


Eos - hade idag lite klabbe med rutan till en början ... kanske för att det inte låg några band runt den, kanske för att hon idag bestämt sig för att göra en Aya ... meeeen efter att ha tränat lite annat gjorde hon ett par riktigt fina rutor ... Vittringsapporteringen fick hon till såååå bra oxå vill jag lova ... kanske, kanske blir det lite lydnadstävlande för den damen oxå i höst ...


Pi - Hon fick ha hälsa- & pillaträning med alla som var där idag & det gick riktigt fint idag vill jag lova ... inte för att hon gillar det så mycket egentligen, men det märks att hon börjar tycka att det inte är en grej utan låter dem hålla på så vi kan jobba med annat skoj sen igen.

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards