annaayaeos

Alla inlägg den 8 juli 2014

Av Anna-Karin Malm - 8 juli 2014 09:15

Ännu en riktigt varm dag blev det idag, dock hade vi turen att få lite molnigt på förmiddagen så det var ändå rätt behagligt i skogen ... På grund av värmen  valde jag att göra korta övningar med mina vovsegull, dels för att vi skulle bli klara i vettig tid, dels för att jag inte vill riskera att överhetta dem ... Mina tre galningar fick vara med medan vi vallade rutan så sen valde vi att starta bland de sista för att de skulle hinna svala av sig lite innan de skulle springa igen.


Eos fick börja av mina & till henne hade jag planerat ett tomslag mot ena förstahörnan sen tre figgar varav en inte skulle belöna, en skulle jag göra omvänt lockande på & en skulle mata in. Jag är såååååå nöjd både med hennes sökarbete & hennes markeringar idag ... underbart är det att det äntligen verkar sitta med markeringarna ordentligt ... "peppar peppar ta i trä".


Sen fick Danni köra ... Till honom hade jag planerat sammanlagt fyra figgar varav han skulle se sammanlagt två gå ut & jag skickar åt motsatt håll. Idag kändes det att det inte gick att lura honom med det så nu ska vi nog hitta på nåt annat ett tag ... "L" Även Danni gick finemang idag trots att vi fick ett par ofrivilliga tomslag då rutan innehöll mycket ris & en hel del diken som man skulle hoppa över hit & dit & vid nåt tillfälle fick då Danni lite svårt att hålla koll på riktningen & sprang snett ...


Efter fikat tränade vi lite hantering med Pi & det gick bra då det var folk som hon ju känner iaf lite grann ... dock var hon jättestressad över att siste man inte släppte henne när de skulle gå tillbaka mot mig, hon fick nästan lite panik över att jag var så långt borta ... tokstollan. Pi fick även ett uppletande med tre prylar längst ut ... denna gången var det prylar som jag inte alls tagit i & det var lite jobbigt för henne men till sist tog hon dem iaf.


Dagen avslutades med promenad & gyttjebad för vovvarna ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards