annaayaeos

Alla inlägg den 15 juli 2013

Av Anna-Karin Malm - 15 juli 2013 20:15

Ikväll var det helt perfekt hundträningsväder ... Detta gjorde att vi tillbringade 2½ timme på klubben utan att ens märka hur all den tiden försvann ... hääärligt!!! Vi var ganska många igår, hela sex stycken om jag inte missat någon ... så vi fick till bra störningsträning & jag fick till en hel grupp till framåtsändandet.


Pi fick börja idag oxå ... allt för att hon ska hålla sig något så när i skinnet i bilen en stund sen. Med henne tränade jag lite följaövningar, jaga-apporten-och-gripa-övningar, klicka henne när hon bjöd på olika beteenden samt leka på olika sätt.


Sen hjälpte jag till lite med kommenderingar & sånt innan Eos fick komma ut en stund. Med henne körde jag först lite fritt följövningar följt av en inkallning med ställande som hon gjorde riktigt, riktigt bra & efter det ett framåtsändande. Första sträckan gick finemang, om än en aning långt, andra sträckan gick hon snett & tredje sträckan gick hon bra igen. Efter en liten paus körde jag ännu en sträcka & då gick hon snett & ställde sig vid en i gruppen så då började jag om & då gick hon riktigt bra. Nåja, antalet rätta sträckor ökar & är nu fler än antalet felaktiga. Sen körde jag lite kryp samt lite fritt följ till med henne innan hon fick byta plats med Danni.


Med Danni fick jag hjälp med en budföring som han gjorde riktigt bra, trots att han var så taggad att han gapade några gånger på vägen ut. Vi tränade lite fritt följ, ställande & läggande under marsch, framförgående, apporteringarna & även idag tjuvade han första gången jag kastade apportbocken ... den busen ... hopp-sitt, kryp & inkallning. Krypet riktigt rinner han fram i ... duktig kille!!!



Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards