annaayaeos

Alla inlägg den 3 april 2012

Av Anna-Karin Malm - 3 april 2012 07:30

Trots det som hände igår kände jag att jag ville bege mig ut i sökskogen idag ... Trött, ledsen & förvirrad - ja - men jag vet ju att mina hundar & träning med dem är det bästa sättet för mig att bearbeta sorgen ... Mina hundar var med när vi vallade rutan & fick sen sitta i bilen & vänta tills de andra hundarna kört innan det blev deras tur att träna.


Danni var först av mina idag, till Eos stora förtret ... Till honom hade jag beställt två tant sök & fyra vanliga figgar. De två tant söken gick kanonkalas samt den tredje figgen, men sen var han lite osäker på vägen ut & stannade & tittade på mig & skällde ett par gånger ... Han gick dock ut efter ett tag när han inte fick respons från mig & hittade sina figgar fint. Näsan är det minsann inget fel på ... "L" Till min stora förtret hade jag råkat tappa hans koppel någonstans i rutan under tiden vi tränade ... suck!!!


Sen var det Eos tur & laddad var hon till max den lilla pestråttan ... Till henne hade jag beställt ett tomslag i ena hörnan samt en figge (i bur med presenningar över, i den andra ... Sen två tomslag, en figge, två tomslag, en figge osv ... Sammanlagt fem figgar & elva tomslag var det tänkt ... Det sista tomslaget, i slutet av rutan, blev dock till tre tomslag då Eos valde att gå snett istället för att ta sig över en massa vindfällen ut mot sista hörnan, andra gången jag skickade henne där gick hon ner i ett hål & drack, men tredje gången tog hon sig finfint ut genom/över all bråten till hörnan ... KANON!!!


Efter fikat körde jag uppletande med Eos ute på ett kalhygge. Sex föremål fick hon & det märktes på de två sista att hon var en aning avmattande, men hon fixade det bra iaf. Sen körde jag budföring med Danni & idag gick jag cirka 25 meter ifrån & han sprang kanonkalas!!!


Vi avslutade med en gemensam platsliggning innan vi gick ut på en långprommis med vovvarna ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards