annaayaeos

Alla inlägg den 6 april 2016

Av Anna-Karin Malm - 6 april 2016 19:17

Idag har jag & vovsegullen varit ute på äventyr ... först var vi hos veterinären & vaccinerade Pi samt behandlade Eos hos fysioterapeuten som var mycket nöjd med utvecklingen ... från att, för 7 veckor sen, ha haft en skillnad på bakbensmuskeln på ca 3 cm till att idag ha en skillnad på endast 0,3 cm visar ju att det absolut går på rätt håll för tant Eos ... <3 Efter detta åkte vi iväg till Örkelljunga för ett möte som jag verkligen sett fram emot & sen for vi vidare till Örkelljunga BK för lite lydnadsträning i vår ensamhet ... Det blev förvisso ingen vidare lång & omfattande träning, men vi körde iaf igenom de flesta momenten & bara att träna på en plats man inte brukar träna på är ju givande i sig.


Pi fick börja att träna & hon var helt galen när vi kom ut på planen & for rundor som värsta guttaperkan "L" Vi tränade på fotgående med koppel, framförgående (där jag belönade med boll) följt av läggande under marsch. Vi tränade även inkallning, apportering, rutan, kryp, hopp-sitt  fjärrdirigering.


Sen fick Eos komma ut & även hon var rejält laddad ... Vi tränade på fotgående, sättande under marsch, inkallning med ställande (åter igen lång stoppsträcka första gången så vi gjorde om de & då gick det bättre), rutan, hopp-apport, fjärrdirigering & metallapportering.


Till sistvar de Dannis tur & inte var han sämre ... nääää tokladdad de lux ... Vi tränade fotgående med koppel (jäklar vad han koncentrerade sig på att hålla position), framförgående, inkallning, läggande under marsch, hopp-sitt, rutan, kryp, apportering & fjärrdirigering.


När vi tränat klart fick alla tre busa lite medan jag plockade ihop grejorna efter oss.  

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards