annaayaeos

Alla inlägg den 9 september 2015

Av Anna-Karin Malm - 9 september 2015 11:00

Idag träffades jag & Camilla för att träna lite sök tillsammans ... Det är över en månad sen Blådårarna har fått träna sök nu & både jag & de längtade efter att få köra lite sök igen ... Såååå eftersom vi bara var två bestämde vi oss för att bara köra på en sida & flytta fram där ... med Eos som är sökpensionär, Danni som har en allmän svacka nu & Pi som mest av allt behöver fatta när man ska & inte ska ta rullen var det ett utmärkt upplägg.


Danni fick fyra figgar & han gjorde ett jättefint jobb trots att han skrapat upp ett litet sår på sin ena trampdyna ... duktig kille!!! Eos fick till slut tre figgar, ett tomslag på den ovallade sidan & ett finfint oplanerat tomslag på den vallade sidan & hon var totalt galen av lycka när hon hittade Camilla första gången ... Även hon jobbade på såååå bra att jag blev helt rörd över min gamla tant ... Pi fick fyra figgar även hon & jag provade faktiskt att skicka ut henne på den ovallade sidan oxå ... Hon jobbade på finemang, tog dock rullen första gången jag skickade på den ovallade sidan, men gjorde sen ett jättefint tomslag där utan tendens att ta rullen ... En gång när hon kom till Camilla hade hon redan rullen i munnen så då skickade jag om henne, men de andra gångerna väntade hon med att ta den till hon kom fram till henne ... Finfina påvis hade hon oxå med rejält drag i kopplet.


Efter sök & fika vallade vi av en uppletanderuta till vovsegullen ... Danni fick stå över detta på grund av hans uppskrapade tass ... Jag hade fyra föremål till både Eos & Pi & de gjorde ett kanonjobb ... trots att det var Camillas saker & inte mina hämtade Pi in dem utan problem ... gött!!!


Dagen avslutades med en skön promenad tillsammans med Camilla & hennes vovvar ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards