annaayaeos

Alla inlägg den 30 augusti 2015

Av Anna-Karin Malm - 30 augusti 2015 08:15

Efter att ha suttit & kollat på live-streamingen igår där de visade bland annat IPO-lydnad & uppletande åkte jag ner till Malmö för att kika live på framför allt spårhundarnas lydnad ... När vi kom fastnade vi ett tag vid uppletanderutan & jag önskar så att jag hade haft möjlighet att testa den med Blådårarna ... Nåja, nån gång ska jag minsann lägga upp en ruta så där intill stranden & se om det är svårt eller om det bara var just där det var det ... "L"


Väl framme vid spårhundarnas plan satte vi oss ner & tittade ... Tänk ändå att flera av de som tävlade där har jag & Eos tävlat mot ... ja eller snarare under ... flin ... För deras höga nivå lär vi nog aldrig hamna på ... Det som imponerade mest på mig var att så många hade så pass fina framåtsändanden ... det jag sett från gamla youtubeklipp har inte visat på samma höga nivå just i det momentet iaf ... meeeen så klart var det skillnad från ekipage till ekipage vad det gällde glädje & samarbete ... Förhoppningsvis visade avsaknaden av glädje hos vissa hundar bara på att föraren hade en hel del nerver med sig & inte på att de hundarna tränats med tvivelaktiga metoder ... Men i vilket fall som såg det inte vidare roligt ut mellan varven.


Lite shoppande blev det oxå tid för & jag beställde mig en jacka från Arrak samt köpte rutband & en rolig leksak till vovsegullen.


Väl hemma igen kände jag hur inspirerad jag blivit till vidare träning & nu längtar jag verkligen till imorgon när vi ska träna lydnad ... :)

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards