annaayaeos

Alla inlägg den 19 augusti 2015

Av Anna-Karin Malm - 19 augusti 2015 16:14

Idag har vi varit ute & tränat skogsarbete tillsammans med träningskompisen Malin & hennes Piggen ... Vi började med att lägga ut spår för att sen valla av uppletanderutan & köra uppletande med alla vovsegullen ...


Eos fick börja leta idag & hon jobbade på fint, men inte helt fokuserat så det blev lite mer spring än nödvändigt ... lite tugg på vägen in blev det oxå på något av föremålen, men allt som allt är jag nöjd med tantens arbete ... Sen fick Danni köra & HAN kan uppletande ... han tycker verkligen det är superroligt & jobbade på hur fint som helst & hittade alla fyra prylarna även han. Till sist fick Pi köra & även hon fick fyra prylar som hon hittade hur fint som helst ... & vilken fart & glädje hon har när hon kör uppletande ... Förutom några rejäla hopp på matten vid ingångarna samt att hon tappade en pryl när hon satt sig hos mig så var det hur fint som helst ... "L"


Så var det då dags för spårandet & både Pi & Danni fick spår som Malin lagt till dem ... Pi fick köra på med spåret direkt efter uppletandet & det var inga som helst bekymmer för hennes del ... Förutom en något slarvig start & strul vid första vinkeln där hon möjligtvis fick vittring på en apport som låg på ett senare ben & jag fick hålla in henne för att hon skulle vinkla så jobbade hon på bra tycker jag. Danni var hur duktig som helst i sitt spår & vid ett tillfälle när jag var övertygad om att han ville åt fel håll stod han på sig & det visade sig att han hade rätt ... gött!!! Till sist fick så Eos spåra & förutom att jag gjorde världens vurpa & skrapade upp benen samt stukade till handleden så gick det riktigt, riktigt bra med ett finfint upptag & noggrannhet vid apporterna ... Eos märkte inte ens min vurpa trots att jag svor en lång ramsa & blev liggande några sekunder så det var bara att ta sig upp så fort som möjligt & jogga ifatt spårhunden ... :)


Innan vi for hemåt passade jag på att skjuta ett skott oxå ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards