annaayaeos

Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Anna-Karin Malm - 23 augusti 2011 13:00

Dagens sök ägnade jag åt att checka av Eos ... Det är ju i princip bara där jag märkt av att hon inte mått hundra nu innan hon började med antibiotikan & jag har inte pressat henne på nåt vis sen jag började med den. Alla mina tre hundar fick vara med när vi vallade av rutan vilket uppskattades ... 


Danni fick börja av mina hundar & idag fick han se två figgar ute på stigen som visade godiset & gick utåt i rutan. Jag tog bort Danni omedelbart när de började gå ut & de gick i en båge ut, precis som man gör när man kör "Tant Sök". Sen skickade jag Danni lite längre fram så att han inte skulle ha någon doftkorridor att gå i ... Första figgen var jättejobbig att hitta tyckte Danni ... han sprang förvisso utåt en liten bit, men vek sen av åt sidan & sprang längs med stigen. Efter att ha förflyttat mig utåt i utan en bit gick han så äntligen så pass långt ut att han fick vittring på figgen. De andra tre figgarna gick sen kanonkalas & på alla fyra figgarna skällde han superbra ... Det stänkte saliv runt honom när jag kom ut ... "L"


Eos fick idag sex figgar som skulle belöna med ojämna mellanrum när hon skällde bra ... Detta missades dock på första figgen, men eftersom jag gör det endast för att hon ska få bättre fokus på figgen & mindre på mig när jag tar mig ut till henne så var det ju inte dirket nån katastrof. Hon gick superbra & när hon tagit sistafiggen & kampat med denne bedömde jag att hon hade mer ork kvar trots att det var relativt varmt så jag skickade henne på ett tomslag som blev riktigt, riktigt fint ... Som avslutning fick hon en megabelöning av mig.


Efter fikat tränade jag budföring med Aya & Danni samt uppletande med Eos & sen asvlutade vi med en promenad ... Jag kan glatt konstatera att Eos mår prima ballerina igen nu ... gött!!!

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards