annaayaeos

Alla inlägg under juni 2015

Av Anna-Karin Malm - 21 juni 2015 10:45

Jag är en person som verkligen vill ha koll på mitt liv & som planerar mina dagar in i minsta detalj ... iaf under terminerna när dagarna är fullbokade & min hundträning behöver planeras in i minsta detalj ... Den senaste månaden har det dock inte blivit riktigt som jag tänkt mig vilket varit väldigt frustrerande vill jag lova.


Det började i slutet av maj med att vi hade enormt mycket att göra på jobb med en massa sambedömningar & rättning av nationella prov samt planering & genomförande av öppet hus, Skåneresa, föräldrakväll & avslutning. Lägg till det att sonen tog studenten den 5 juni så har ni min stressnivå ganska klart för er tror jag bestämt ... "L" Nåja, det är ju inte hela världen, sov mindre & träna mer effektivt samt stryk några träningar då vetskapen om en lång sommarledighet ligger framför en, då funkar det ... TILLS ... jag två dagar efter Philips student ramlar ihop i en hög mitt ute i skogen när jag & Pi spårar ... Jag hade så ont i magen att jag var tvungen att ligga i 10-15 minuter där ute i skogen innan jag ens kunde resa mig & stappla mig tillbaka till bilen ... tilläggas kan att jag hade ont under så gott som hela spåret, men lyckades iaf slutföra det innan jag ramlade ihop. Jag brukar inte vara särskilt orolig över mig själv, men nu kände jag att det inte bara var "en fis på tvären" så jag ringde hem & sa var jag var & att jag skulle försöka köra hem ... Hem kom jag & sen landade jag på soffan med frossa & jätteont i magen ... dock hoppades jag på att det skulle gå över till dagen efter eftersom jag då skulle på Skåneresa med mina elever ... meeeen när jag på måndagen steg upp med nästan 40 graders feber & riktigt ont i magen så insåg jag att jag istället fick söka sjukvård ... Jag blev undersökt på härsan & tvärsan & tillbringade ett drygt dygn på akuten så nu vet jag iaf att jag inte är allvarligt sjuk någonstans mellan halsen & benen ... det enda de hittade var en inflammation i nedre delen av tunntarmen som oftast beror på en elak basilusk så jag fick två sorters antibiotika, dropp & så tog de en massa odlingar ... efter ett drygt dygn lyckades jag övertyga dem om att jag lika bra kunde vara sjuk hemma som på sjukhuset & när de såg att snabbsänkan (CRP) hade vänt neråt efter att ha varit uppe i över 200 gick de med på att skicka hem med mig stränga förmaningar ... & tur var väl det för då kunde jag ju åka & ge alla goa ungar i min klass stora sommarkramen på onsdagsmorgonen när de hade skolavslutning. Sen har jag i princip inte orkat någonting på över en vecka vilket är väldigt frustrerande ... såååå jag har missat en hel del träningar med vovvsegullen samt en lydnadstävling med Pi ... trist, men nu är det bara att bita ihop & gå vidare för nu har jag ett antal veckors ledighet framför mig ... skönt!!!


Liiiite träning har jag iaf fått till den här senaste månaden även om jag inte dokumenterat det ...

Söndagen den 24/5 Spårade jag & Blådårarna i Vedby.

Måndagen den 25/5 Tränade vi lydnad i Åstorp.

Tisdagen den 26/5 Tränade vi sök & uppletande i Knutstorps skogar.

Måndagen den 1/6 Tränade vi lydnad i Åstorp.

Tisdagen den 2/6 Tränade vi sök & spår i Knutstorps skogar (& Eos kunde inte spåra alls ... hm)

Söndagen den 7/6 Tränade jag & Blådårarna spår & K9 i Vedby (& Eos spårade som en gud igen)

Måndagen den 15/6 Tränade vi lydnad i Åstorp

Tisdagen den 16/6 Tränade jag & Blådårarna spår vid Hermanssons stuga

Torsdagen den 18/6 Tränade jag & Blådårarna lydnad tillsammans med Camilla i Åstorp. (& Camilla hjälpte mig med att skjuta ett skott för Pi & Pi låg jättefint kvar tills jag klickade & belönade ... precis som jag trodde att hon skulle göra när någon annan skjuter)


Nu är det då dags för nya tag & jag hoppas verkligen på en skön sommar med många goa träningstillfällen tillsammans med mina goa träningskompisar & så Blådårarna så klart ...

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards