annaayaeos

Alla inlägg den 26 juni 2015

Av Anna-Karin Malm - 26 juni 2015 22:22


Busig Pi ...



Pi & Eos leker ...

  

Pi biter Eos ...

 

Sötrumporna ... Sysn det att de är halvsyskon eller?

 

Eos smyger iväg med Pis leksak ... "L"

 

Eos busar ...

 

Danni undrar var ekorren är ...

 

Världens sötaste Eos ... <3

 

Danni smilar ...

 

Finaste Danni Boyse ...

 

Pi busar lite till ...

 

Pi tar leksaken ...

 

Pi piper ...

 

Det är inte bara hästar som gör skänkelvikning ... även Pi kan denna ädla konst ... "L"

 

Pi bjuder in till lek ...

 

Ta mig då ...





   

Ååååh vad den är rolig att pipa med ...

mera pip ...

 

Pi viskar något i Eos öra ...

 

Eos i profil ...

 

Sötaste Pi ...

 

Min leksak säger Pi ...

 

Galen Pi ...

 

Sötungen Pi ...

 

Sötungen Pi räcker tungan ...

 

Sötungen Pi slickar sig om munnen ...

 

Sötungen Pi ...

 

Sötungen Pi ...

 

Sötungen Pi ...

Av Anna-Karin Malm - 26 juni 2015 22:05

Dagen har tillbringats i de Halländska skogarna, närmare bestämt utanför Knäred ... & just den skog vi trampade rundor i var med största sannolikhet en riktig trollskog ... För hur kan det annars vara så att både jag & Crissi tappade bort oss när vi var ute & la spår & alla hundarna (utom Danni Boyse) hade bitvis svårt & jobbigt att följa sina spår?


Hur som haver så träffades vi på morgonkvisten ute i skogen för en riktig spårdag ... & spårdag blev det ... Vi knatade först en sväng med mina Blådårar för att reka marken & sen la vi ut alla fem spåren samt gick vilse vars en gång ... jag värst ... En liten fika satt som en smäck innan vi sen började gå spåren med vovsegullen & när alla fått spåra så knatade vi en sväng med Crissis hundar ... Rätt ska ju vara rätt liasom ... & så klart tog detta heeeela dagen ... i vanlig ordning ... "L"


Av mina vovvar fick Eos spåra först & jag hade själv lagt hennes spår, men vad hjälper det när man villar bort sig på slutet? Nåja, förutom en extra runda (som jag mycket väl kan ha tagit själv) mot slutet så spårade hon på riktigt bra & vi fick då verkligen upp värmen när vi hade joggat efter henne runt spåret ... Jag fick även svalkat mig mot slutet av spåret då jag inte riktigt hann med att hoppa på tuvorna när vi skulle över sankmarken när Eos drog på i linan där framme ...


Sen fick Danni ta sitt spår & han spårade riktigt fint faktiskt ... trots att jag mest troligt klampat lite i delar av hans spår när jag försökte hitta tillbaka till bilarna efter att ha lagt Eos spår ... Nåja, någon liten urspårning fick han till, men med Dannimått mätt var det riktigt bra.


Till sist fick Pi spåra & hon började bra, men blev sen ganska (väldigt) långsam vilket jag tror beror på att vi då var väldigt nära ett vindkraftverk ... Jag vet inte, men jag inbillar mig att vittringen virvlar rundor i närheten av såna & försvårar för spårarbetet, men det kan lika gärna ha varit att hon var aningen osäker på huruvida de där vingarna höll sig på plats eller helt plötsligt skulle kunna braka ner över oss ... Dock var hon inte låg på något vis, bara långsam ... Första pinnen ville hon gå över, men sen var hon duktig med pinnarna & mot slutet så var vi osäkra på om hon var på spåret då det var Crissis ställe där hon tappat bort sig, men jag tror banne mig att hon var på rätt spår när vi lockade bort henne en stund ... Nåja, hon kom rätt till slut & hittade sitt slut i alla fall ... typiskt nog hade hennes totalförvirrade matte glömt hennes leksak i bilen, men kopplet hade vi ju med så det kunde vi leka & kampa med en stund iaf. 


Ikväll har jag tre nöjda Blådårar här hemma ... Underbart!!!

Presentation


Hundarna Eos, Danni & Pi berättar om sina liv & sin träning ...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards